duminică, 10 ianuarie 2010

Buna dimineata!



Niciodata nu mi-a placut sa ma trezesc de dimineata - oamenii sunt posomorati sau, mai rau, vorbareti, e rece indiferent de anotimp si asociez intregul tablou cu ritualul sumbru de a ajunge la scoala. Iarna e si mai urat! Imi amintesc diminetile cand imi tarsaiam bocancii prin zapada si intuneric, cu soarele ascuns cumva inca sub linia orizontului, intrebandu-ma de ce dracu' trebuie, la doar 8 ani, sa ma deplasez spre o incapere ce miroase a carii de lemn, alaturi de alti 20-si-ceva de copii, cand ar trebui sa ma bucur de vise si sa las lumina sa ma trezeasca...

Lunea e groaznica - cate cursuri am ratat oare, agatandu-ma de principiul ca nu vreau sa-mi stric si eu ziua doar fiindca societatea imi dicteaza sa ma ridic din pat? Ma impleticesc pana la bucatarie, imi fac jumatate de cana de cafea, imi aprind o tigara in fata laptopului si privesc coltul blocului de vis-a-vis cu speranta. E galben, nu cenusiu, deci e soare. E bine, nu mai incep saptamana de marti.

Si azi e o zi speciala fiindca mai tarziu ai sa-mi zambesti, ai sa ma faci sa zambesc si mitul zilei de luni se va prabusi.

5 comentarii:

D. spunea...

Oare cate cursuri de Teoria comunicarii [anul I, lunea de la 8] ai ratat? :))
Ar trebui sa ma vezi pe mine dimineata. De obicei is asa vesela cand ajung la lucru, incat se intreaba colegii daca's workaholica sau ce?! ..evident, asta pana se intampla ceva si ma enervez :P

Good morning :)
Hope your day was great ;)

D.

Tomcat83 spunea...

A inceput bine. Si-atat.

D. spunea...

Oh, inteleg.. Cred.

The cat's great, btw :D

D.

Anonim spunea...

Autorului i-ar trebui un curs de Teotia Comunicarii cu el insusi , SI MAI PRESUS DE TOATE ....ore fixe de trezire dimineata :))inainte de a se privi in oglinda!~poate spalatul pe ochi regular in fiecare dimineata ar fi de bun augur :)) ( nu numai igienic...)

Anonim spunea...

Bine ai zis regular!!! Regulat la el e doar masturbarea (fizic si intelectual!!!)