miercuri, 13 ianuarie 2010

Yahoo Assholes



Nu stiu cine mortii mamei lui a indraznit sa dea ID-ul meu unei maneliste de clasa a 9-a, dar daca aflu, e vai de capul lui! Nu m-am mai enervat atat de tare de mult timp si nu stiu cum am avut puterea sa dau IGNORE, si sa nu-i injur tot neamul de la scroafa de ma-sa (first generation pe asfalt) incoace. Poftim log de YM! Imi pare rau ca nu pot reproduce emoticoanele...

Angel: ...And you are...?
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜღ: dnd jok vb mai tr dak you understend
Angel: ...Cel mai groaznic cosmar al meu.
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜღ: woooooow nenea te doare capu
Angel: Sa stii. Cand abuzezi de abrevieri si emoticoane, ma ia cu migrene...
Angel: Totusi, cu cine stau de vorba?
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜღ: sti cand e sa vb cu tin ma ia durerea d cap deki nu imi plak sa zik sau sa injur da jet
Angel: Deki? Nici macar nu suna corect fonetic!
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜ: DND
Angel: Ok, dar spune-mi cine esti si de ce mi-ai dat add.
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜღ: o fata schimb liste si apoi m'am bagat la un cs ferikit akum mai ai ceva de zis
Angel: Mda, cineva a facut o gluma proasta. Nu vreau sa fac parte din nici un schimb de liste si nu tin in lista mea oameni handicapati gramatical. "Ferikit"... Dumnezeule... Mi-e mila de copii vostri. O seara buna.
ஜღ♥kidu♥ஜღ ஜღ♥love♥ஜღ: lolix frate ce vocabular are mai dativa in poi mei la o parte si askultati codu penal bla bla iar despre tine nenea nu ma lua cu dumnezeu ca ma mir cum d iti sta pamantu sub pikioare si scuza'ma ca iti zik asta da ce crezi ca dak esti jmecher rezolvi ceva of dmne din vb te fac nenea je7 e un cuvantu mamos ia o lama si poa o seara buna aufvidarzzever dmne ce idioti frate de und esti uh mai crec din china

ID-ul cretinei asteia, a carei existenta nu este justificata de nimic si care ma face sa cred ca Dumnezeu mai ia, din cand in cand, o pauza de masa este: c00lgirlanytas (cele doua 0-uri sunt zerouri, la fel ca si ea). Cine vrea sa-i transmita mesaje, urari si felicitari pentru calatoria retur spre vaginul matern este cu siguranta incurajat s-o faca.

12 comentarii:

Madalina spunea...

Jesus!!! Some people! x_X

Ce inseamna chestia asta cu "schimb de liste"? Adica isi dau unul altuia a id-urile persoanelor din lista de yahoo messenger? What the hell for??

Tomcat83 spunea...

Da, din cate am inteles, exact la asta se rezuma schimbul de liste. Si nu am cea mai vaga idee de ce. Probabil li se pare cool...?

Sofistricat spunea...

Poate venise din viitor. Viitorul prevazut de filmul Idiocracy.

Trebuia sa-i ceri pagina de hi5 si apoi sa le trimiti link-ul celor de la Pitzi.ro sau oricare alt site de genul asta. Sigur aveau material pentru 2 saptamani.

Tomcat83 spunea...

Mi-ar fi trebuit o rabdare de fier ca sa obtin informatia aia. Din pacate imi lipseste - ma mir ca nu am injurat-o din prima. Stiu ca nu e frumos, dar nu mai am nervi pentru astfel de persoane.

Laura spunea...

omg chiar exista asa ceva?

id-ul ei e mirobolant, m-a pus al' rau sa il verific si are pagina de hi5 numai pentru prieteni ... date la deruta male/13 wtf

Tomcat83 spunea...

Intr-adevar, asta chiar e socant. Era o vreme in care maimutele astea erau chiar fericite si sa simteau onorate sa apara pe cocalari.com.

Radu spunea...

o desfatare a simturilor !!! :))

Tomcat83 spunea...

Whoa! "Nenea" ma onoreaza cu un comentariu oficial. Multumesc sincer - cu aprecierile de pe Facebook nu prea faceam treaba. Cam putini oameni sa le vada. :P

Anonim spunea...

M-ai lasat fara cuvinte. Inca mai sper ca a fost o gluma.

Tomcat83 spunea...

Nu a fost nici o gluma - vreo ora mai tarziu, un "fan" a reusit sa-i gaseasca pagina de hi5. E o tiganca de 15 ani, din Sadu.

clo spunea...

generatia McD'.
nu ai ce sa le faci.
cred ca daca incerci sa le pui o carte in mana ii arde, asa cum ii arde pe posedati tamaia.
ignore si atat.

Tomcat83 spunea...

Eh, din cand in cand "o porcarie de la Mac" (cum ar spune varul meu) mai merge... Exista totusi limite.