miercuri, 3 februarie 2010

Neogen 2



Ms Gothika ne spune: "Deci terminati cu propuneri de job-uri, escort, chat sau alte chestii ...NU MA INTERESEAZA BANII!!!Am destui cat sa pot spune ca duc o viata modesta fapt care nu ma face sa'mi doresc decat sanatate! Nu raspund persoanelor mai in varsta de ** de ani, interesate numai de sex, fara poza sau care'mi trimit mesaje sau comment'uri vulgare! Nu sunt LESBIANA si nici nu caut BARBATI!!! Sunt aici ptr a cunoaste persoane apropiate de varsta mea, ptr ca, consider ca varsta conteaza fff mult, pentru discutii si probabil relatie de amicitie virtuala! Apreciez daca mi'ati citi descrierea si m'ati putea lasa in pace (persoanele sus-numite) !!!"

Trebuie sa apreciem o persoana care se prezinta cu o concluzie. Sau nu e concluzie? Ma rog, ideea e ca fata are destui bani incat sa duca o viata modesta. Adica are bani... sau n-are? Oricum, isi doreste sanatate si sa cunoasca persoane de varsta ei. "Ca, conteaza" foarte mult varsta pentru discutii si relatii de amicitii virtuale. Oricum e cu apostrof SI cratima SI virgula. Ca sa este.

5 comentarii:

PurpleCrayon spunea...

LOLCats! Dad has them! :D

Līlītu spunea...

Well..when i said it's good to be back,i wasn't refering to the fact that i'm back in town mister ;) And keep on walking.

Like Johnny Walker.Wihout the bottle,though :-?

Tomcat83 spunea...

Well, duh! I got that, miss! I was just filling you in on what happened in the mean time... I'm not stupid. Not all the time.

Līlītu spunea...

uh :D

Tomcat83 spunea...

So you're not publishing my comments anymore...?