marți, 12 mai 2009

Completare

Ce puii mei e cu toti tampitii care posteaza pe bloguri prostia aia de reclama la... orasul ala din Croatia?! Nu, chiar sunt convins acum ca bloggerii sunt:

- niste cretini si habar nu au CE sa spuna si despre ce sa vorbeasca cititorului;
- niste nesimtiti carora nu le pasa de calitatea subiectului discutat!

In acelasi timp ar putea sa fie la fel de adevarat ca publicul roman se amuza la toate porcariile, dovada fiind inca functionalul Kanal D si emisiunile lor "de divertisment"...

Cu toate astea, tot suntem mai destepti ca altiii. Americanii de exemplu. Ia uitati aici ceva amuzant si interesant... for a freakin' change!

2 comentarii:

japanese cartoon spunea...

Multumesc pentru observatii domnule "Rockemon". Voi incerca sa tin cont de ele. Cat despre "nicio" si "niciun" ar trebui sa consulti o carte de gramatica tiparita mai recent, iar "k" nu folosesc deloc. "Dc" este doar o obisnuinta pricinuita de lipsa de timp. Dar in fine. Multumesc din nou pentru ca mi-ai amintit ca tin blogul ala degeaba.

Tomcat83 spunea...

Rockemon nu mai sunt de mult, ca nu mai am varsta. "Nicio" si "niciun" sunt niste absurditati tocmai fiindca sunt in cartile de gramatica sub forma aia. Poate imi spui si "dc" nu ai tu timp sa scrii "de ce"...

Una peste alta, ma bucur ca si tu realizezi ca tii blogul degeaba. Succes cu restul.