joi, 4 iunie 2009

Pe cine votez

Nota: Stiu ca am imprumutat din exprimarea si look-ul lui Mircea Badea, dar nu e cu intentie. Exprimarea a devenit un reflex tot ascultandu-l, iar imaginea este felul meu de a respecta pe cel care ma priveste.

2 comentarii:

Unknown spunea...

:) iar dau tarcoale blogului tau... hm. Pentru mine, din "pe cine votez" s-a ajuns la "mai votez?" si de fiecare data raspunsul este "bag p***"; imi cer scuze pentru limbaj, dar o asha magarie nu merita decat astfel de cuvinte. Nu avem cu cine vota. Totzi politicienii nu sunt decat nishte nemernici (na! ca pot fi si bland). So, la votat sa se duca boshorogii si babele care se bucura la "kilu'" de ulei ce'l primesc de la mazariche, si cei care se duc sa voteze pe cineva, oricine, numa' sa nu iasa x. Pentru mine nu exista optiune, asa ca nu vad de ce m'as deranja sa ma duc sa irosesc niste tush.
Numa' bine!

Tomcat83 spunea...

Dragul meu, am crezut ca am explicat de ce TOTI trebuie sa mergem la vot; daca tu sau eu nu punem stampila acolo, nu ne trec pe lista ca votanti, voturile noastre pleaca oricum spre X sau Y. Chiar azi se vorbea tot la Antena 3 despre fraudarea alegerilor, asa ca poti sa fi convins ca daca stai acasa ii ajuti cel mai mult. Tocmai de-asta am si zis si o repet pentru toata lumea: MERGETI la vot si puneti stampila pe TOTI. Anulati-va singuri votul ca sa nu poate nenorocitii astia sa ne mai manipuleze!