marți, 17 noiembrie 2009

Rock the boat!



Am vazut cel mai misto film pe luna asta, sunt sigur! Poate doar "The Boondock Saints II" sa-l detroneze in topul personal, in cazul putin probabil ca va aparea pe net pana la finele lui noiembrie, dar sansele sunt foarte slabe avand in vedere ca abia s-a lansat in S.U.A.

Revenind! E vorba de "The Boat That Rocked", o "pelicula" exceptionala despre inceputurile Rock 'n Roll-ului in Marea Britanie si impedimentele de care s-a lovit atunci cand a inceput sa fie emis pe frecventele radio. Fiindca in Regat se difuza oficial doar muzica clasica, baietii de la Rock Radio s-au urcat pe o nava si au inceput sa emita de pe coasta, in afara legilor care nu-i puteau afecta acolo. Nu divulg mai mult - filmul trebuie vazut si savurat si, desi dureaza 2 ore, nu vei simti in nici o clipa ca e plictisitor. E comic, emotionant, te prinde si atat desfasurarea actiunii, cat si finalul, sunt pur si simplu misto! Mai mult, este un film pe care-l poate vedea oricine, indiferent de preferintele muzicale, si care ne invata sau ne aduce aminte de niste vremuri cu adevarat frumoase.

Recomand "The Boat That Rocked" cu tot sufletul fiindca m-a impresionat sincer si m-a pus pe ganduri in ceea ce priveste calitatea DJ-ilor din ziua de azi. Poate, intr-un moment de respiro, o sa revin asupra proiectului cu radio-ul online. Experienta de a asculta o emisiune radio antrenanta si amuzanta s-a cam pierdut; n-am mai auzit un show bun de la Andrei Gheorghe cu "Midnight Killer"-ul lui. Oricum... vezi filmul! Merita!


Niciun comentariu: