joi, 17 decembrie 2009

N-am chef.

Am umblat mult azi prin oras, pe jos, cu autobuzul, si in timp ce ma deplasam, incercam din sa ma gandesc la cu totul altceva decat la ceea ce vedeam in fata ochilor. Nu de alta, dar nu te-ai plictisit sa tot m-auzi eliberandu-mi frustrarile pe-aici? Si nici macar nu e atat de interesant... Aceeasi busculada de masini, acelasi imbecil care goneste peste limita legala desi pe jos e gheata, acelasi fete triste. Apoi... sa vorbesc despre cat de sarmant am fost? Ca cele 3 secretare pe care le-am abordat, au si flirtat cu mine... Sau s-o dau pe sentimental si sa iti povestesc ce frumos a nins in Constanta...? Ori, babit, sa-i zic de sanatate! Cum nu ma mai doare piciorul si chiar am facut cativa pasi de alergare (inainte sa-mi dau seama ca as fi tampit sa continui)!

Nu vreau sa-ti spun frumos ce-am facut azi. Nici macar urat nu vreau. Nici nu vreau sa aberez proiectandu-ma in metafizic, in observator, in mintea sau sufletul meu, fiindca ma simt singur si putin deprimat (ca asa e de sarbatori la noi) si chiar nu am chef. Aveam doar nevoie de un pretext sa postez un clip. Si sa spun ca Tito & Tarantula este o formatie veche, descoperita in amanunt acum doua zile. Nu pare nimic special, cu exceptia faptului ca e singura trupa din Winamp-ul meu acum, ieri, alaltaieri. Ca nu ma plictiseste, ci trece dincolo de obsesie prin melodicitate si feelingul indus. Am ascultat-o demult, cu doua piese, dar nu mi-a trecut prin minte, pana alaltaieri, sa scot niste albume. Am scos trei si sunt bestiale! Atat.

2 comentarii:

Madalina spunea...

Suna bine, mi-a placut. Si eu am descoperit de curand Machines of Loving Grace. Ascult Lilith/Eve over and over si nu ma satur. I'm obsessive... *sigh*

Tomcat83 spunea...

Da, e foarte misto. Incearca Golgotha Tenement Blues de la Machines. Era pe coloana sonora de la "Corbul" - asa i-am descoperit.