duminică, 10 iunie 2012

Mesaj pentru alegatori

Un lider NU conduce oamenii din club.
Un lider NU petrece timpul de lucru in decapotabila.
Un lider NU administreaza urbea de pe scena.
Un lider NU-si arata valoarea corupand minori.
Un lider NU da un exemplu distrugand valorile.
Un lider NU se drogheaza.

...Imi tot spun asta si-mi fac sange rau degeaba. Stiam ca Mazare va "castiga" din nou, dar nutream un miligram de speranta ca poate...


Daca l-ai votat fiindca ti se pare "misto", esti un idiot. Sa-ti fie rusine! Persoana asta isi hraneste propriile vicii si interese din banii TAI! Cine crezi ca plateste pentru zecile de seri in cluburi, vacantele in tari exotice, colectia de masini decapotabile, drogurile si hobby-urile "extreme"? TU! Tu, care esti un bou, un cretin cu viziune limitata, care te hlizesti balind admirativ la un vierme care iti distruge orasul. Tu, orbit de sclipiciul ieftin pe care ti-l arunca-n ochi - asa-zisele proiecte de dezvoltare, cu insule artificiale si telegondole, in detrimentul zonei istorice, alarmant si poate iremediabil degradate, care ar fi putut sa aduca atat profit, motiv de mandrie, cat si valoare constantenilor. Tu, fiindca esti un esec genetic, care pune botul la cea mai ordinara vrajeala a unui bisnitar scarbos, care-ti spune ca va transforma Constanta in noul Miami! Deschide ochii - suntem in Romania! Aici nu cresc palmieri!

Nici un alt oras din Europa nu incearca sa fie ceea ce nu este. Nici un alt oras nu-si matura sub covor mostenirea si istoria; nu le ingroapa sub ignoranta si moloz, ci le lustruieste si le impinge in fata! Nici un oras nu face turism folosindu-se de numele, prestanta si atractiile altuia! Nici o alta localitate nu alege de bunavoie sa fie condusa de un criminal cu peste 50 de dosare penale!

"Totodată, el vrea să creeze un nou CET, să investească astfel încât gigacaloria pentru constănţeni să fie mai ieftină. Însă în niciun caz nu va repara Cazinoul cu banii primăriei" - citat din Adevarul.

Felicitari, dobitocilor! I-ati asigurat DIN NOU resurse si timp sa ne distruga complet, sa-si ingrase conturile si sa-si bata joc de noi! I-ati dat DIN NOU sansa sa elimine unul dintre cele mai frumoase cazinouri din Europa, pentru o promisiune care nu se va materializa niciodata! L-ati asigurat DIN NOU ca sunteti niste oi proaste, care pot fi cumparate cu lemn taiat din copacii orasului si un pachet de alimente la sarbatori! Sa vad cum sedintele lui foto, paradele de moda si dansurile cu brazilience o sa va tina de foame inca un mandat, o sa va repare strazile, o sa va incalzeasca locuintele, o sa va invete copii ce e bun si ce nu, si o sa va reprezinte in lume!

Sunteti niste jeguri corupte, niste badarani egoisti, o hoarda de microbi infecti care imbolnavesc un oras ce ar putea fi cu adevarat frumos! Mi-e sila de voi si mi-e rusine ca ma numesc constantean! Daca mai aveam o farama de simt civic si loialitate fata de oras, s-a dus dracu', treptat si sigur, cu fiecare vot pe care i l-ati dat. Aveti pielea prea groasa si materia cenusie prea subtire ca sa intelegeti ca ati comis, cu totii, un asasinat oribil...

Mi s-a reconfirmat: nu Iubirea e cel mai puternic lucru din lume, prin care orice este posibil, ci Lacomia. Sper sa va stea in gat!


2 comentarii:

Olguta Bejinaru spunea...

Felicitari pentru modul corect de apreciere al acestui specimen,numit Mazare .Daca ar gandi asa mai multi tineri nu ar fi ajuns tara asta unde este acum.Oamenii au votat asistarea sociala si nimic altceva!Suntem niste milogi ,care cersim bani tot timpul dar mana noastra intinsa nu spune nici o poveste.

Anonim spunea...

Ce-aveti voi mai cu Edilul???? Oricum e "de bine "....ziceti de rau doar de oamenii importanti vad bine! N-o sa ajungeti niciodata acolo!