joi, 19 iulie 2012

Adio, dom' comandant!



Prima reactie a fost "Cat tupeu mai ai, ba, Basescule?". Prima reactie la reclama mica si patrata, care atarna ca un anunt la Linia Fierbinte in rubrica dedicata necrologurilor. Nu pot sa nu fiu surprins, chiar si acum, desi ura care mi-a invadat simturile s-a evaporat destul de repede. Deci ma / va intreb: cata nesimtire poate exista in celula umana ca sa faci asa ceva?

Urasc tot ce inseamna Basescu. Cu pasiune. Sub guvernarea asta, absolut tot ce inseamna anti-virtuti s-au ridicat la rang de valori; totul a fost dat peste cap. Prostia, ignoranta, nesimtirea, superficialitatea si intoleranta s-au transformat in atribute obligatorii, fara de care individul nu s-a putut bucura de respectul societatii. Si peste toate astea, am fost scuipati cand am indraznit sa ne cerem drepturile, cand am apelat la protest (unul din pilonii democratiei), cand ne-am pus de-a curmezisul si le-am zis ca nu ii vrem asa. De catre toti, dar in special de acest monument viu al demagogiei si tupeului de borfas ordinar. Si acum? Vrea sa stea de vorba cu noi. Sa-i spunem de ce nu-l mai iubim. Saracu'...

De ce sunt suparat pe tine, domnule Presedinte? Fiindca traiesti!

P.S. Asta imi aduce aminte de alta reactie disperata a Baselului - acele promo-uri in care-i parodia (penibil) pe Gadea si pe Badea, incercand sa atace nesiguranta audientei. "Asculti ce zice televizorul?" Da. Daca zice ca 2+2=4, il ascult si pe Hitler. Am absolvit scoala romaneasca, dar nu toti suntem prosti; gandim si singuri, vedem si singuri cat de jalnic ai ajuns.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bai laba trista , o fute dom berescu pe mata ....incest accidental !Oricum tu ai niste probleme majore mazilitu puli mele!