sâmbătă, 4 august 2012

Ironia, futu-i!

 
As vrea ca ironia dusa la extrem sa aiba repercursiuni fatale... Acelasi stereotip de basist indoctrinat, care se zburleste cand cineva isi permite sa-l numeasca pe prea-iubitul conducator "Base", vocifereaza ca o gaina violata cand Mircea Badea (cica) il injura pe un "fan".

"Cand am zis ca Mircea Badea i'un retard facut din scuturaturi de moloz, cateva trantite p'aici mi'au zis ca's invidios pe el, ca'i super nu stiu ce. Luati de va dumiriti, atitudine avuta de'o persoana publica, simpatizant USL printre altele..." zice Liviu Fratila.

Liviu Fratila fiind... cine? Adica e OK ca presedintele (cea mai publica persoana) sa foloseasca apelative de genul "tigaca imputita" si "gaozar", dar un realizator de emisiuni radio si TV, actor ocazional, cititor de carti fara poze, pasionat de matematica si un stil de viata sanatos (pe care, SOCANT!, un NIMENI il numeste "retard"), n-are voie sa-si verse frustrarea pe cel care-l agaseaza prin prostie?

Draga rateu genetic, defecat de natura in spatiul meu de confort: MORI! Si nu oricum, ci infipt in apostroafe din fier forjat, ca pedeapsa pentru ca futi limba romana, in timp ce, paradoxal, ai tupeul si nesimtirea crasa sa critici un literat!

2 comentarii:

Program liga 1 spunea...

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc

Anonim spunea...

Sunt destui labagii ca tine bai frustratule mazilit din randul oamenilor normali!Ia-te de gheara cu printzukul antenelor si poate iti scapa si tie motanul Felix vreo letzcaie !