luni, 17 septembrie 2012

5 comentarii



Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "
Adio, dom' comandant!": 

Bai laba trista , o fute dom berescu pe mata ....incest accidental !Oricum tu ai niste probleme majore mazilitu puli mele! 

Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Ironia, futu-i!": 

Sunt destui labagii ca tine bai frustratule mazilit din randul oamenilor normali!Ia-te de gheara cu printzukul antenelor si poate iti scapa si tie motanul Felix vreo letzcaie ! 

Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Antipolitic": 

Taci tu bai frustrat nerecompensat cu nimic de motan ...masa de manevra a prostiei si nesimtirii ce esti !Badea ala si latraii Intact-ului macar iau bani pe mizeriile pe care le fac , tu esti la categoria figuranti imitativi! 

Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Reactie la stereotipul Alexandra Svet": 

Bine zici ba ,chiorul imparat si semidoctul motan rege! 

Anonim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Gandeste singur!": 

Du-te la un consult Andrei mama ! Chiar si unul oftalmologic e bun la inceput , sa vezi macar bine ce e in jurul tau , ca de priceput n-ai sa fii in stare niciodata !!! 


Asta zicea Gmailu' mai devreme. Intrebare: de ce nu te semnezi, daca esti asa tare-n gura? Sunt curios daca ai avea acelasi tupeu sa-mi faci urari de genul fata in fata. Sa-ti arat ce altceva am in comun cu Mircea Badea. Si n-o sa cer un leu de la Voiculescu - te bat gratis. :))

9 comentarii:

Anonim spunea...

Vrei sa ma bati Andruska???? halal intelectual....Oricum pe langa Badea tu esti o caricatura dpdv fizic , iar intectual o scursura .....Pune-ti frustrarile la CV ...en francais :))

Tomcat83 spunea...

Ma intreb ce ti-am facut de esti asa revoltat(a) pe persoana mea. E evident ca ma cunosti personal, ba chiar imi cunosti si familia... In mod normal, imi rezolv problemele pe cale pasnica, dar, in cazul tau, nu se mai aplica. Vrei sa ma injuri? N-ai decat. N-ai nici un pic de stil si nici imaginatie. De asemenea, dai dovada in continuare ca n-ai coaie. Semneaza-te, daca fizicul meu nu te impresioneaza. Sau arata-mi ca esti mai bun / destept / citit / eficient sau mai de succes decat mine, daca tot sunt o scursura din punct de vedere intelectual. Pana atunci, ramai doar o flegma pe perete. Un nimic.

Anonim spunea...

Lasa-l mai Anonimule 1 .....motanul crede ca-i numa' unul ( ce sa-i faci , incearca si el sa iasa din anonimatul frustrarilor sale de copil parasit...(nu numai de tata....:))
Pishoiash ( adica de la pipi , nu de la motan! :))
: semnez ptr tine , Anonima 2 ( ca cica cu anonima 1 ai ceva probleme si-n dragoste!)

Anonim spunea...

N-am momitze (fiziologic e imposibil...!) , n-am nici fitze.....si nici gaze...ca matale!

Tomcat83 spunea...

"Anonimatul frustrarilor sale de copil parasit". Pai se pare ca am reusit, daca deja am un hate club. Cheers! Astept mai multe urari de bine! Si multumesc - mi-ati facut dimineata mult mai distractiva. :))

Anonim spunea...

Normal , mult mai distractiva! Ca la tine ''scarpinatul'' de unul singur se continua si dincolo de plecarile de ''vaporean'' ( Lup de mare e doar Base :))) ...jalnic sa te scarpini singur si acasa !!!!
Oricum , dintre fidelul meu vibrator si tine ...ajung sa cred ca tehnica este o minune!

Anonim spunea...

Sloppy job, blue-blood (no pun intended :D)! When did you start leaving unsatisfied women behind? You must have really frustrated this one. Bad! Not appropriate at all, etiquette-wise. ;)

A concerned Torrie

Tomcat83 spunea...

Well, you know what they say about the exception... Still, I don't think I had the displeasure of knowing her intimately. If "she" is a woman at all. By her writing style, I probably wouldn't touch her even suited in an astronaut outfit and wearing steel gauntlets.

...Funny how she tries to taunt about "scratching" and how lame that is, then ,immediately after, mentions owning a "faithful" toy. I guess irony, in her undeveloped brain, is something made of iron. Quite entertaining!

Ben Ami spunea...

:) asa le zic si eu... ca-i bat. ma mai lasa in pace cu prostiile lor. avortoni de net. nu-s nimic altceva. trecusem pe aici sa te felicit pentru carte. esti cel mai tare pe anul asta, recunosc cinstit.