sâmbătă, 21 martie 2009

Initiativa

Odata cu astenia de primavara, ma loveste in fiecare an sau, mai bine zis, din doua in doua luni, cate o pala de inspiratie. Azi m-a lovit de doua ori si, desi timp ar fi, am atat de multe lucruri de facut incat sunt paralizat de frica - vine examenul de licenta, examenul de brevet, sesiunea semestrului II, restantele de pe primul, am de terminat o carte, de intretinut un blog si de incercat si strofocat, din toate celulele, sa nu-mi pierd mintile. (Apropos: de unde expresia asta? Avem mai multe minti?).

Dar cum eu sunt dependent si pasionat de complicatii, am decis sa-mi mai leg un bolovan de gat si sa mai fac un blog. Ia, puiule, sa-ti ajunga! Sa te saturi de scris tampenii... Macar de-ar fi asa! A doua idee geniala n-o divug tocmai datorita caracterului sau pur original - sa nu mi-o furi, ca stiu ca ma pandesti de ceva vreme!

Banuiesc ca, de cateva secunde bune, cel putin o persoana, nu dau nume (Dana), ma injura pentru ca nu-mi dedic timpul altor proiecte mai importante. Imi pare rau, dar n-am ce face - asta-s eu, complicat si zapacit si impartit intre cincizeci de pasiuni si o cana de cafea. Asadar, n-ai decat sa formezi un club al oamenilor care ma detesta din varii motive; puteti sa va faceti si site si promit ca va adaug in blogroll. Nu renunt la proiectul asta - cred ca va fi interesant, inteligent, amuzant si va fi foarte fun de administrat!

Deci, fara alte dulcegarii verbale, va prezint:

2 comentarii:

danadorian spunea...

"Uite, ma! In loc sa termine ceea ce astept, ii zboara fluturi prin cap!", mi-am zis cu doua secunde inainte sa "ma prinzi" bombanind. M-am amuzat de comentariul tau si am citit cu voce tare randurile blogului tau, noul tau copil. Succes!

Rox spunea...

cool man ... miau miau :))
bafta!... e tot ce pot scoate din strafundurile abisale ale mintii mele obosite de decenii de gandire ... neatza Tom! somn bun Me!