marți, 1 decembrie 2009

La capatul puterilor...

De doua luni imi fac curaj sa ma arunc intr-o scriere nocturna. Obisnuiam sa-mi pierd ore intregi jucandu-ma cu degetele pe taste, asemeni unui pian, in conversatii nesfarsite sau articole pe care niste necunoscuti nici macar nu aveau intelectul necesar sa le aprecieze. Doua lucruri am de spus:

1. Nu credeam si nu-mi doream deloc ca aceasta compozitie sa fie un alt repros adus unei mizerii de tara, condusa si populata de niste jeguri de oameni. Ma doare-n cur de cretinul care o sa vina sa-mi spuna ca "tara e de fapt frumoasa" - cacat! Tara e o mizerie fiindca in asta am transformat-o, iar toate obiectivele voastre turistice, pe care le ridicati in slavi si le promovati pana-n panzele albe, au ajuns sau o sa ajunga foarte curand niste ruine. Cat despre oameni, este mai mult decat elocvent numarul de badarani, de marlani, de cocalari si smenari care s-au prezentat la vot. Aduna procentele, desteptule, si o sa vezi cati sunt! Care procente? Alea pe care le-au luat Basescu + Geoana in primul tur. Nu, mint! In plus, adauga si pe imbecilii care au refuzat sa voteze, din lene sau comoditate. Iar restul... Antonescu + Oprescu. Astia suntem... Iar din astia sa-i scadem pe cei ce au votat din interes politic... Ramanem 5%?

2. Ieri (ca nu mai e deja 1 decembrie) a avut loc cel mai josnic eveniment din ultima saptamana. Nu e asa ca te bucuri sa auzi ca a trecut o saptamana fara sa afli de o magarie mediatizata? ...Mitingul de la Timisoara. Nu stiu in cate feluri sa imi bag organul ce ma defineste sexual in gura tuturor snobilor cu bete-n cur si nasul in stratosfera, care spun ca ardelenii sunt "mai civilizati". Imi pare rau ca nu am mai multe, ca sa va astup tuturor gaurile inutile prin care ies afirmatii de genul asta si care urla si azi ca ei sunt niste eroi, ca au luptat la "Revolutie", ca au fost persecutati etc. In primul rand, primul eveniment anti-ceausist a fost in Brasov, nu in Timisoara! Iar in al doilea, daca dupa 20 de ani, va adunati sa rupeti steaguri, pancarte, sa scuipati si sa va bateti, in numele democratiei, mi-e o scarba epica de excrementele genetice cu care-mi impart tara! ...Sper ca de azi inainte sa nu mai aud nici o lauda despre Timisoara, D. Nu esti inclusa in procentul celor care merita un sex in dinti pentru "monumentalizarea" timisorenilor, dar nici nu mai tolerez laude stupide despre un oras care se afla TOT in Romania, cel putin momentan.

Badea a avut un discurs si niste interventii exceptionale azi, si la Sinteza Zilei, si in propria emisiune. Si a spus bine: "Au trecut 20 de ani! Ce comunism? Asta e o porcarie!" Exact. E o porcarie, cu atat mai mult cu cat imbecilii care s-au prezentat in Piata Operei, mare parte membri de galerie si taranoi de mahala, habar nu au ce inseamna conceptul de comunism. Colac peste pupaza (WHATEVER THE FUCK THAT MEANS!), vad la stiri ca pe mult-mediatizatul Twitter, un alt retard imperial postase ceva de genul "hai in Piata Operei, cu furci, topoare, coase, sa le-o dam la comunisti!". Pai, ma, clienti de bodegi si bombe de cartier! Ma, oameni de Neanderthal cu cravata! L-ati votat pe Iliescu, l-ati votat pe Basescu, l-ati votat pe Nastase, l-ati votat pe Geoana... SI-ACUM URLATI "JOS COMUNISMUL!"?

Sti ce? M-am saturat! Nu votez! Voiam sa dau votul meu lui Geoana, dar vad ca n-am de ce. E clar - daca pana acum avea dubii ca odata ajuns PSD-ul la guvernare, Mazare o sa imi manance ficatii, acum e o certitudine. Suntem un popor de cacat! Si nu metaforic, ci aproape material! Suntem cel mai josnic popor de pe planeta asta pe care si-asa am facut-o bucati. Si nu mai pot, si nu mai vreau, si sa se duca in pizda mamii lor cu totii, ca eu nu mai votez!

Nu sunt resemnat, lucru ce ma sperie. Intr-o zi o sa-mi plesneasca ceva in cap si o sa cad din cauza lor... Si ce-am rezolvat? Cu sau fara mine, fara noi, astia tot spre prapastie se indreapta. Tot cu ei cadem si noi, indiferent de cat as tipa eu sau cate voturi as incerca sa influentez in favoarea unui candidat civilizat. Imi pare rau, Cip, dar ai facut o mare imbecilitate; Daca tie ti se rupe, fiindca stai pe-afara sau fiindca traiesti bine acum, asta nu inseamna idealismul tau e justificat. Idealismul, mai ales intr-o perioada atat de ingrozitoare precum cea de-acum, n-are nici o valoare si este la fel de folositor ca votul dat unui corupt! Si eu o sa fiu plecat. Mult, poate mai mult decat tine sau decat altii... Dar cat sunt aici, cat am cetatenie romana si familia mea, prietenii mei, oamenii pe care-i iubesc si de care-mi pasa traiesc in haznaua asta sociala, n-am sa astept ca timpul sa-mi educe semenii spre votarea unui candidat pur, nepatat si cu halou, fiindca asa ceva nu exista.

O sa fie rau. Foarte foarte rau! Indiferent de cine iese in turul 2, pregatiti-va de o noua definitie a iadului. Mi-e atat de greata de tot ce s-a intamplat si urmeaza sa se intample incat cred ca o sa renunt la orice fel de comentariu de natura politica in mod permanent... As zice "Dumnezeu sa ne ajute!", dar as minti daca as spune ca nu sunt un fan al Apocalipsei. Eu vreau sa crapam cat mai repede fiindca cred ca suntem singura rasa din Univers care a reusit sa-si bata joc in cel mai profesionist mod de ea insasi, prin cele mai variate metode. Versatilitatea noastra in domeniul auto-distrugerii este singurul lucru cu adevarat dumnezeiesc ce ne caracterizeaza...

11 comentarii:

ivory spunea...

"iar toate obiectivele voastre turistice, pe care le ridicati in slavi si le promovati pana-n panzele albe, au ajuns sau o sa ajunga foarte curand niste ruine."

Macar de-am avea ultima prezenta de spirit sa ne promovam ruinele si sa facem bani din ele, cum fac altii turism cu vizitarea blocurilor comuniste.

Tomcat83 spunea...

Nu merge nici macar asa. "Ruinele" astea sunt locuri ce nu pot fi vizitate fara a fi intretinute, iar adevaratele ruine au ajuns adapost pentru oamenii strazii - vezi femeia care dormea intr-un cavou roman in Piata Ovidiu.

D. spunea...

Adevarul e ca m-am intristat putin, cand am citit articolul asta.
Nu inseamna ca daca n-am replicat, am fost de acord cu tine. Ar fi multe de spus, dar, sincer, n-am energie acum si, cu atat mai mult, n-am chef sa ma contrazic cu tine.

Atat vreau sa subliniez: Ceea ce-ti arata, in cateva ore, diversele televiziuni [care poate au (sau nu) anumite interese de a denatura (sau nu) realitatea], nu e totuna cu ceea ce vezi, simti, inveti, traind zilnic intr-un oras. Nicaieri nu e perfect, nici macar in Timisoara, dar nu e nici pe departe asa cum ai descris tu.

Poate ar trebui sa te convingi, invitatia ramane valabila.

D.

Cosmin B. spunea...

"Fuck USA, fuck Bill Clinton, fuck NATO!!! Asta e gara mea!" se potriveste perfect. superb. sa vezi filmul.

Tomcat83 spunea...

Hai, lasa-ma, ca si-asa sunt plin de draci! Ori n-ai citit bine, ori esti atat de indoctrinata incat nu mai vezi clar - n-am zis nimic despre oras, ci despre cretinii pe care i-am vazut la televizor. Daca dupa 2 zile de discutii INTENSE despre eveniment n-am inteles, inseamna ca-s un cretin, un trepanat (cum zice Badea), si scriu degeaba. Mai lipseste acum sa-mi spui ca imaginile au fost editate si de fapt era vorba de niste copii de la corul bisericii care erau la un picnic.

D. spunea...

Excuse me ??

"...Sper ca de azi inainte sa nu mai aud nici o lauda despre Timisoara [...] nu mai tolerez laude stupide despre un oras care se afla TOT in Romania, cel putin momentan."

Tomcat83 spunea...

Ai dreptate, Timisoara e un oras din Spania. Cum mi-am permis?

D. spunea...

Ah, deci era vorba SI despre oras. Mersi de confirmare!

PS: Same loving thoughts to you too :*
:))))))

D.

Tomcat83 spunea...

D., ai carcel la neuron? Bun, hai sa-ti explic ca la femei (ca dupa ultimele zile incep sa cred ca misoginii au dreptate): am spus, si credeam ca era clar, ca nu mai suport, mai ales dupa intamplarea cu pricina, sa aud ca Timisoara e un super oras, cu super oameni. SI CA Timisoara este un oras din Romania. Nimic de rau, nimic de bine. Doar niste afirmatii neutre si subiective. De unde pana unde ai scos tu "Nicaieri nu e perfect, nici macar in Timisoara, dar nu e nici pe departe asa cum ai descris tu.", habar n-am! Ori sunt incet, ori tu n-ai citit cu atentie sau nu te-ai exprimat cum trebuie. NU AM ZIS NIMIC RAU despre Timisoara, decat ca e un oras la fel de pacatos ca si restul celor din ROMANIA.

D. spunea...

De'asta nu-mi place sa incep discutii in contradictoriu cu tine: fin'ca's ENDLESS. Si, de data asta, chiar n-am chef sa zic "Cum vrei tu, draga, numa' taci!". Cu toate ca ar trebui, ca vad ca n-am cu cine sa DISCUT. Sorry, da' n-am chef SA MA CERT aiurea.

So, asta a fost ultimul meu comentariu, la articolul asta. N-ai decat sa zici ce vrei, mai departe.

BTW: Mersi de complimente, sunt cele mai faine din ultima vreme ..NOT

Tomcat83 spunea...

My point exactly - cand o femeie nu mai are nimic de adaugat, nu are nici un comentariu de facut, se da lovita. Urasc din tot sufletul chestia asta si-s traumatizat de maica-mea exact din cauza asta: eu iti iau cuvant cu cuvant si-ti arat ca n-am zis nimic rau de Timisoara si comentariul tau nu se justifica. Fiindca "cum am descris eu" e 100% adevarat. Si totusi o tii pe-a ta si tot eu sunt ala care greseste... Nu am tipat, nu m-am certat, am DISCUTAT. Nu ti-am facut nici un "compliment" - iar imi pui cuvinte-n gura, la fel ca mai devreme. Si din moment ce esti incapabila sa fi rationala si nu poti sub nici o forma sa retragi ce ai spus, eu nu o sa-ti mai raspund la comentarii, nu numai aici, ci oriunde, pe o perioada nedefinita. O zi buna.