joi, 6 iunie 2013

La Tigara de Dupa discutam despre R.R. Martin


Azi n-am chef nici de mine, nici de scris. De voi nici atât. Urâților! Da’… dacă m-a luat valul ieri și m-am lăsat sedus de like-uri ca pițipoanca de chestii lucioase, așa-mi trebuie. Băliți ca epilepticu’ la brad și nu pot să vă las așa…

Dar fără curve azi, că n-am nervi și nici inspirație. S-au aruncat câteva propuneri ieri, dar mie îmi place varietatea, deci azi despre sapiofilie. Revenim și la panaramele de mall, la vedetele site-urilor de socializare și la nevestele nimfomane curând. Da’ nu azi.
Hai să lămurim o treabă de la început: sapiofilia nu există în mod oficial, dar exista sapiofili. Pentru ăștia care n-aveți treabă cu greaca fiindcă o ardeti ca bazații pe FB toată ziua, și credeți că pedofilia e un grup de fani Pedobear, sapiofilia nu este atunci când fuți pe cineva la creieri. Nu. Se referă la oameni atrași de alți oameni inteligenți.



Radu, cu toate că-i un tip mega deștept, a venit cu un argument de căcat: nu există sapiofile fiindcă nu îl consideră nimeni pe Stephen Hawking futabil. Da, corect. Dar pe linia asta de gândire, care-i ca una de cocaină și ne-am putea bate pe ea la nesfârșit, nu cred că ar exista prea multe muieri care să-și smulgă părul și chiloții pentru un Chris Hemsworth oligofren. Poți să ai tu pachete-pachețele de mușchi de vită Kobe – când bălești pe covor, fascinat de modelul colorat, nu poți să atragi decât muștele. 

Deci, așa cum zice și cântecul: "Ce-i mai singur și mai trist, decât un lăbar manelist?"... de ce vorbim doar despre femei?  Eu, și nu sunt singurul, nu sunt atras de proaste. Și nici ele de mine, fiindcă le intimidez. De fapt, îmi repugnă atât de tare, că felul în care arată devine complet irelevant. După lipsa igienei, prostia la o femeie mă deranjează mult mai tare decât 5kg în plus. Și, mai mult, cum dracu’ să ai pretenția să fi respectat, când îți impui să ignori că aia din fața ta e mai cretină ca o amibă autistă? …Și-aici mai e o problemă: care proastă e destul de lucidă încât să înțeleagă că pe tine te interesează un futai ocazional și-atât? Pe urmă te plangi că-i nebună și că tre’ s-o gonești cu poliția la 4 dimineața…  

Femeile deștepte sunt atrase de bărbați deștepti. Și bărbații deștepți caută femei deștepte din motivul la care am facut chiar ieri aluzie: sunt bune la pat. Nu-i nici o filosofie, nici un secret. Care n-a auzit până acum că o femeie trebuie să fie o lady în societate și o curvă în dormitor, încă mai agață pițipoance. Fiindcă aia crede el ca e seducția:  fustă pe juma’ de bucă și frecatul de bară. Și ea crede același lucru, fiindcă habar n-are ce să-ți facă după aceea. Sau, în cel mai bun caz, urmează pașii din orice film porno: puțin preludiu, puțina muie, puțin sex. Că nu poate mult (și nici n-au nevoie) niciunul.  Da’ na… astea-s standardele azi. Urmașul omului de cavernă n-are nevoie de mai mult decât de o vită inertă ca să fie satisfăcut. Și nici ea n-are nevoie de mai mult decât un grohăitor cu destulă forța încât să pompeze ceva, cât de mic și stângaci, în ea.

Deci fiți sapiofili, acoliților! Calitate vs. cantitate! Sau… Lăsati tocilarele să vină la mine! Ea prima. Am zis!


Apropos. Acu’ mi-am amintit, că tot vorbim de femei care cunosc tehnologie: ăla care a inventat vibratoarele și dildo-urile sigur a fost femeie. Că un bărbat întreg la minte nu se sabotează singur, concepând falusuri cu nume precum Kong și care ar puteă să satisfacă și cea mai futăcioasă iapă. Pe bune! Intrați într-un sex shop, minionii mei, și admirați colecția de “jucării” pentru fete. Așa, de dragul diversității și ca să nu fiu eu singurul traumatizat. Nu mi-am făcut niciodată probleme că n-aș fi dotat corespunzător până n-am dat cu ochii de dihaniile alea.Sigur, asta n-are absolut nici o legatură cu restul articolului, dar... ca fapt divers.

Niciun comentariu: